Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Official newspaper of the President of eMacedonia

[Boban_M] ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ НАП

19 Dita 3,310, 13:18 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeДобра ви вечер Македонци!

Нема држава во свет освен како нашата каде секој град си има некоја фешта. Празијада, питијада, компиројада, пиволенд, виноскоп,,, само да се слави нешто. Затоа и синоќ … lexo më shumë »

[Boban_M] ВТОРО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

37 Dita 3,308, 11:10 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeДобра ви вечер Македонци!

Пред неколку дена имавме епска авио битка, каде успешно го одвративме нападот на јужните во источна Македонија, но денес, денес битката ги урна сите рекорди на напраlexo më shumë »

[Boban_M] ПРВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

42 Dita 3,305, 12:53 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeНА 11 ДЕКЕМВРИ !!!

Извинете тоа беше за друга кампања 

Прв ден како претседател и каков ден! Какво огнено крштевање !

Благодарам на сите што се вклучија во денешнава војна. На сите … lexo më shumë »

Последна Претседателска [Лејди]

54 Dita 3,304, 14:25 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeЗдраво Македонијо!


Не дека имаше многу претседателски статии ама оваа е последна од мене.
Вториов месец малку полетаргично го терав, верувам дека сите го сетивте мојот замор.


1. Зlexo më shumë »

Второ Претседателско Обраќање

40 Dita 3,263, 06:20 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeДобар ден мои Македонци,


Кучињата си лаат, караванот си врви.
Не знам како поинаку да го опишам периодов…


Прво и најбитно: НАПот

Епа нема НАП. Преговаравме претходниот месе … lexo më shumë »