Ambienti on/off

Organizata Ylliria

14 Dita 2,730, 16:21 E Publikuar në Albania Albania Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Organizata YLLIRIA

Organizata Ylliria do te jete MU Elite ne shqiperi qellimi i kesaj MU-je eshte qe te ndihmojm qe shqiperia te ka lojtar sa me te fuqishem dhe te ndihmojn neper betejat qe do ti ket Shqiperia dhe te mundohemi ti arijm … lexo më shumë »

2獅擁有世界成為亞洲其中歐洲

14 Dita 2,517, 09:25 E Publikuar në China China Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


萬歲阿爾巴尼亞中國兄弟
我需要25評析


lexo më shumë »

中国应该攻打印度尼西亚!

31 Dita 2,502, 07:30 E Publikuar në China China Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

今年中国政府一直打防守,以为镇压着北韩和巴基斯坦就可以满足自我了吗?
到时间去做点事刺激一下。
1. 攻打印度尼西亚
2. 和台湾一起称霸亚洲
这样才显出中国在这个游戏的威力和威望。

lexo më shumë »

Quiz Math - Free 3x10 Q7

45 Dita 2,029, 11:45 E Publikuar në USA USA Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublikeRepublik day 2029/2030/2031


The first three to correct answers Win 10 Q7
Tre te paret fitojn nga 10 Q7
gooooo
Homepage … lexo më shumë »

Quiz Math - Free Q7

72 Dita 2,027, 09:46 E Publikuar në USA USA Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublikeRepublik day 2072/2028

7-4+[(3x0)=0]+1=3+0+1=4


1. The first to correct answers wins 7 Q7 weapon


2. The second to correct … lexo më shumë »