Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Pretplata na ove novine ne košta ništa, a donosi još manje : )

Neko mora i to da kaže

207 Dita 2,319, 12:06 E Publikuar në Serbia Serbia Biznes Financiar Biznes Financiar
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »

Zašto puštamo regije u Italiji [strelice ON]

52 Dita 2,301, 11:14 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »

eRepublik, CO, porezi i eSrbija [strelice off]

148 Dita 2,294, 03:02 E Publikuar në Serbia Serbia Biznes Financiar Biznes Financiar
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »

Star trek - episode Sirius

113 Dita 2,280, 02:21 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://www.dodaj.rs/f/2u/yp/4rPeDLoE/[/img] … lexo më shumë »

When they attack Slovenia together with Croatia

84 Dita 2,263, 15:10 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimevevolunteers?


mcmoox will be there o/

lexo më shumë »