Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Top news!

Од МАКЕДОНЕЦ за МАКЕДОНЕЦ! (поделба и доказ за пратено )

130 Day 1,906, 02:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав пријатели!

музичка подлога

ПОДЕЛБАТА ТРАЕ И СЕКОЈ ИГРАЧ СО МК ДРЖАВЈАНСТВО И КОЈ Е ДО 32-РИ ЛЕВЕЛ ДОБИВА ПО 100Љ5 ХРАНА И 10Љ7 ТЕНКОВИ

Пред се сакам да им се заблагодарам н

read more »

Од МАКЕДОНЕЦ за МАКЕДОНЕЦ!

56 Day 1,903, 06:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав пријатели!

Музичка подлога- http://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I

Цело време се мислам како да помогнам на сите што им треба помош,поточно на оние кои ние треба да се потпреме за во иднина да ја водат оваа држава...
Станува збор з

read more »

Поделени над 1000 q7 тенкови! [Mr.Santino]

22 Day 1,900, 16:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонци!

Да не должам многу,статијава е да докажам дека поделив над 1000q7 тенкови на сите што коментирава на Mr Banker статијата од пред 2 дена...
тенковите се од Mr Banker.
статијата како и оваа немава никаква намера о

read more »

Дел од мене умре, кога замина таа!

65 Day 1,800, 14:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Го знаете ли она чувство што го имате, кога некој ќе си замине?

Се чувствувате болно кога помислувате дека ова може да биде крајот на вашата љубов.

Последната расправија што ја имав со мојата непреболена љубов, беше крај за нас. Никогаш нема да

read more »

МОЛАМ ЗА ВНИМАНИЕ!

5 Day 1,787, 12:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани другари и другарки,ја пишувам статијава со цел да помогнам на МКД,на новите играчи,единицата,прјателите и на самиот себе...

Статијава е направена да привлече бнимание кај повлијателните луѓе на играва и на сите оние кои сакаат да остава

read more »