Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Извештај

56 Dita 3,162, 07:51 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeЗдраво Македонијо,

Статијава најверојатно ќе биде малку подолга, имам многу за објаснување, затоа заземете позиција или откажете … lexo më shumë »

[MoFA Macedonia] Lima Treaty / Договор од Лима [EN/MK]

46 Dita 3,128, 06:08 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveСКРОЛАЈТЕ НАДОЛУ ЗА МАКЕДОНСКАТА ВЕРЗИЈА


Dear Macedonians, allies, friends and others, Macedonia and Peru have a … lexo më shumë »

[MoFA Macedonia] Renewing LiGAP [EN/MK]

35 Dita 3,088, 14:26 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike=======Скролајте надолу за Македонска верзија!=======


EN

Today we have a very special announcement to present. … lexo më shumë »

[eMKD MoFA]About the EPIC win

90 Dita 3,038, 10:30 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeHello everybody

Finally something interesting happened in the new eWorld. Last 18 hours were the longest ones of Macedonia in the last few months, and the most inspiring too !!!

We knew … lexo më shumë »

[МНР Македонија] Ситуација во еСветот- Part 2

18 Dita 3,025, 12:02 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
Добро вечер еМакедонијо

Се надевам Март ќе ви доенесе успех на сите полиња.


1.Македонија


Што се однесува на Ерепублик, месецов помина … lexo më shumë »