Ambient on/off

Запознај го Букефал од моја перспектива

28 Day 1,901, 15:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Решив да напишам една статија за кандидатот на следните избори BucephalusIII. Пред се статијата ја пишувам како другар спрема другар за да му помогнам луѓето односно играчите да го запозн

read more »

Ултимативен Патриотизам

36 Day 1,836, 04:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ултимативен патриотизам НЕ Е да живееш во беда во својата држава бидејќи не сакаш да земеш пасош на туѓа иако тоа книжуле ќе ти овозможи да чистиш тоалети на запад и да земаш х2 од тукашната просечна плата. Ултимативен патриотизам НЕ Е … read more »

MNA РЕГРУТИРА !!

25 Day 1,821, 08:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво народе.

После долго време една од најдобрите единици МНА моментално се реши да објави регрутација за нови членови.

Право на влез имаат сите играчи од сите дивизии без разлика на силата (само да не се мулти) хехехе....

Како и се

read more »

МНА Регрутација

25 Day 1,685, 07:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво народе.

После долго време се решавам да напишам повторно статија. Мене ми се падна честа да ја објавам втората регрутација на Македонската Народна Армија (МНА).

Во оваа регрутација бараме играчи со минимум 3.000 сила играчи со кои ке го

read more »

Интервју со UNISTUVAC.MKD

42 Day 1,666, 16:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во моето ново интервју, второ по ред со големо задоволство и чест ќе ви го преставам еден од најважните луѓе за МНА,еден од моите најдобри другари а воедно и еден од најдобрите играчи во играва - UNISTUVAC.MKD. Најпрвин сакам да му се заблагод

read more »