Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Let's fight. Fight for peace.

Embrace Our Future: Presidential Platform

10 Dita 2,235, 00:27 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
Embrace Our Future: Presidential Platform
[img][/img] … lexo më shumë »

Presidential Manifesto: Embrace Our Future

11 Dita 2,233, 00:01 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
Presidential Manifesto: Embrace Our Future


lexo më shumë »

[CP] Update - Day 2,230

9 Dita 2,230, 17:35 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalut madams and monsieurs,[/lexo më shumë »

[CP] Update - Day 2,223

9 Dita 2,223, 13:02 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalut madams and monsieurs,

For many … lexo më shumë »

Join the Guillotinist Guild!

7 Dita 2,219, 01:01 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

My dear children,

That's right! The fun is coming back. The lexo më shumë »