Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Let's fight. Fight for peace.

Not Once, Not Twice, But Three's a Charm!

19 Dita 2,597, 14:49 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Salut madams and monsieurs,

I regret to inform you that I am terribly sick. … lexo më shumë »

[CP] Update - Day 2,267

11 Dita 2,267, 13:40 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[ … lexo më shumë »

[CP] Update - Day 2,244

22 Dita 2,244, 14:36 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://www.dodaj.rs/f/1/wL/[/img] … lexo më shumë »

[CP] Our Future is Here!

23 Dita 2,239, 15:26 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeSalut madams and lexo më shumë »

Embrace Our Future: Summary

14 Dita 2,237, 00:15 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politikelexo më shumë »