Ambienti on/off

Komentari za misije 3

49 Dita 2,468, 04:57 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I jos ovaj clanak da konacno resim misiju 😃

edit:
Mission Accomplished
Hvala svima na pomoci!
Thanks everyone!

lexo më shumë »

Komentari za misije 2

38 Dita 2,467, 06:20 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Dakle kao i prosli put, treba mi opet 25 komentara! 😃
Hvala unapred!

lexo më shumë »

25 comments for mission!!!

47 Dita 2,466, 08:14 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Please comment this article to help me finish the mission 😃
Thanks in advance!

lexo më shumë »