Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Click the book for more info.

http://wiki.erepublik.com/index.php/Elveon

Karikatura dana 2733: Izlazak iz senke

55 Dita 2,733, 05:49 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


~
They say people don't
lexo më shumë »

Karikatura dana 2732: eMonopol

31 Dita 2,732, 00:00 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


~
Bogati ujka
lexo më shumë »

Karikatura dana 2731: Čarobni frulaš

27 Dita 2,731, 11:46 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


~
Dr. Katura
lexo më shumë »

Caricature of the day 2535: Disintegration for dummies

38 Dita 2,535, 05:51 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.dodaj.rs/f/J/FX/4mlXgFiA/kvadratic.[/img] … lexo më shumë »

Karikatura dana 2506: The Brain Trust

42 Dita 2,506, 05:48 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.dodaj.rs/f/J/FX/[/img] … lexo më shumë »