Ambienti on/off

Randoms - TemubuttCP Tribute Edition

10 Dita 3,393, 15:16 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]https://i.gyazo.com/29c05ce0572b6301a253cd8[/img] … lexo më shumë »

Media Filler Randoms

4 Dita 3,383, 13:28 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Click on pic for story[img]https://i.gyazo.[/img] … lexo më shumë »

Randoms

7 Dita 3,375, 18:00 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
[img]https://i.gyazo.com/bf[/img] … lexo më shumë »

Yep

15 Dita 3,370, 18:14 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

The media is dead. That is all
lexo më shumë »

Poor Dog

5 Dita 3,367, 01:59 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueselexo më shumë »