Ambienti on/off

Зашто многу ретко кој гледа напред, а сите гледаат назад [SaveAss]

10 Dita 2,449, 04:41 E Publikuar në Chile Chile Biznes Financiar Biznes Financiar

Многу интересен феномен е ова со куќите.

Имено за да направиш 1 куќа луѓето купуваа по 2,3,4 па еве гледам и по 9 компании без притоа да размислат што понатаму со тоа.

Ете сега имаме Q3 куќи и некаде до септември не очекувам никакви промени, НО

lexo më shumë »

Регрутација Prime Lords

14 Dita 2,415, 07:22 E Publikuar në Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

lexo më shumë »

Македонски Масони [SaveAss]

61 Dita 2,379, 18:25 E Publikuar në Chile Chile Biznes Financiar Biznes Financiar

Како одминува времето, ќе имам помалку време за играва. Тоа до некаде е и добра работа и некако не ми пречи, напротив едвај чекам да дојде тој период, но тоа не значи дека ќе се откажам, само ќе подолабавам.

Од некои од моите проекти остана уште е

lexo më shumë »

Државно уредување и тактика [SaveAss]

74 Dita 2,367, 10:05 E Publikuar në Chile Chile Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Оваа статија беше наменета за следните претседателски избори, но како што изгледа ќе мора порано да се објави, за да се сомелат идеите.

Реално живееме во илузија дека нешто се работи, НИШТО не се работи затоа имаме и проблеми кои се влечат со манд

lexo më shumë »

Во очи ЦРЕПедателски (SaveAss)

18 Dita 2,354, 05:50 E Publikuar në Chile Chile Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Денеска велат било ден на трудот, ден кога во друга земја, други луѓе за туѓи цели се избориле за работнички права. Нешто слично како 8-ми март, само ова за работниците или поточно аргатите. Други луѓе, во друга земја за туѓи цели.
Ме чуди зашто ни

lexo më shumë »