Ambient on/off

" Lidhja e Arbrit " - Programi

29 Day 2,011, 02:31 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje trima shqiptare!

Perseri “Lidhja” tashme e shumenjohur shqiptare,ose ndryshe edhe partia “Lidhja e Arbrit” vjen perseri perpara jush per te rikujtuar prioritet e saj dhe te gjithe Shqiperise,si edhe planin e saj per te arritur ne

read more »

(MoFA) '' Medals of Gratitude ''

61 Day 1,924, 09:28 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentRepublic of Albania
Ministry of Foreign Affairs
John Largo - '' Medal of gratitude ''

[ … read more »

(MoFA) Millyi - "Honorary Ambassador of Albania"

32 Day 1,923, 09:48 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Republic of Albania
Ministry of Foreign Affairs


"millyi" - "Honorary Ambassador of … read more »