Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Ovde ćete naći savete od muških pa do saveta za eRepublik, smeha i ostalog.

How the Serbs treat their prisoners of war

7 Dita 1,655, 11:25 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Something about Archibald R. Reiss Wikipedia


SERBIAN TREATMENT OF AUSTRIAN PRISONERS
lexo më shumë »

Kako pomoći eBebama | mesečna stipendija

9 Dita 1,634, 12:50 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Pozdrav svima, evo moje ideje:

Da sakupim 400 zlatnika, tako što će mi, pre svega jaki igrači pomoći u tome, a zatim i svi građani eCrne Gore. Ako npr svaka osoba u eCrnoj Gori da po 1 gold, lako bi se sakupilo. Šta bih onda uradio? Od tih

lexo më shumë »

BE HUMANE, as Serbia was in 1885. ||| Буди тако хуман као што је Србија (била)

62 Dita 1,626, 13:21 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Do not forget,

in these times when we learn that force is the same as justice,

and a power equivalent to the truth, try to:


Be humane as a humane Serbia was in 1885.

During the war against Bulgaria in fierce clashes 1884.-85.

lexo më shumë »

Пјесма Ђурђевдан настала је у возу за Јасеновац

10 Dita 1,616, 12:09 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Тог Ђурђевдана је цијели свемир плакао над судбином српске нејачи. Крволочне хорде и наоружана багра испратила је у казамат обичан недужни народ.

[img]http://frontal.rs/sajt/doc/Image/novosti_sr/temanedelje/20295_vest_%D0%B2%D0%BE%D0%B7.[/img] … lexo më shumë »

Прво издање еЧасописа "еЦРНА ГОРА"

7 Dita 1,589, 04:29 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Кликните на слику, документ је у .pdf формату, на 5. страна:

[img]http://img687.[/img]lexo më shumë »