Ambienti on/off

Смешни клетви

2 Dita 1,925, 15:47 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Најсмешните клетви
1. Да даде Господ да ти се дупне гумата од колата кога ќе идеш на одмор.
2. Да даде Господ Жан Митрев матичен да ти биде.
3. Да даде Господ да те фати пролив во приградски автобус.
4. Да даде Господ да се заљубиш у лажен профил

lexo më shumë »

ВиЦоТеКа

0 Dita 1,919, 03:39 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

ВИЦОВИ НА ДЕНОТ:

1.
Разговараат двајца соседи: - Кога ти е роденден? - Зошто? - За да ти подарам завеси, по цел ден ве гледам како се бркате голи со жена ви низ куќата. - Атебе кога ти е роденден? - Зошто? - Да ти подарам ja еден двоглед,

lexo më shumë »

ФАКТИ

1 Dita 1,918, 14:52 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ ДЕКА:


1.
Антартика е единствен континент во светот каде нема рептили и змии.

2.
Комарците имаат 47 заби.

3.
Човековото срце чука повеќе од 100.000 пати во текот денот.

4.
Една капка од користено моторно ма

lexo më shumë »

ВиЦоТеКа

1 Dita 1,917, 14:07 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

ЗА ПОЧЕТОК МАЛКУ ДА СЕ НАСМЕЕМЕ 😁


1.
Доаѓаат гости кај Влав и гледат цел облечен во црно.
- Зошто бе ти така у црно?
- Абе вчера татко ми умре...
- Како бе кога сабајле го видовме стоеше на портата?
- А не, ние така го

lexo më shumë »

ДУБАИ ПРЕСЕЛБА

3 Dita 1,916, 16:39 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Ќе ве замолам сите членови кои кои се со добра волја да се претплатат на весников. Со тоа ке ми помогнете многу да освојам медал.
Вракам на сите!
Ако ви треба некоја помош од мене прашајте колку можам ке помогнам!

Благодарам голем поздрав до си

lexo më shumë »