Ambienti on/off

Join the new world

 

Zanimljivi shoutovi 2dio

Dita 1,941, 15:58 E Publikuar në Croatia Kroacia nga Daria89
 

Komentet

Martina031
Martina031 Dita 1,941, 16:01

prvaaaaaaaa 🙂

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Dita 1,941, 16:01

daj golda!!1

Martina031
Martina031 Dita 1,941, 16:08

sovooo ti meni golda

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Dita 1,941, 16:09

You have successfully donated 10 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

Martina031
Martina031 Dita 1,941, 16:20

lažeš ovaj narod...ali svejedno hvala 😘

Branjo O.o Ruman
Branjo O.o Ruman Dita 1,941, 16:01

Nema mene, nema vote x1 !

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Dita 1,941, 16:01

drugaaaaaa

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Dita 1,941, 16:02

četvrtaaaaaa

Matija Kovacevic
Matija Kovacevic Dita 1,941, 16:05

hahahahaha

DzeGuevara
DzeGuevara Dita 1,941, 16:05

prva nakon cetvrte xoxoxo

Boza Kamdzija
Boza Kamdzija Dita 1,941, 16:15

osmi

Deus Invictus
Deus Invictus Dita 1,941, 16:15

Skupljam skladište za proširit donacije : D

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Dita 1,941, 16:15

You have successfully donated 10 Gold. If the user accepts, the amount will appear shortly in the citizen account.

The Other One
The Other One Dita 1,941, 16:16

Nema ZigaZage nema vote!!!11

MUFC992
MUFC992 Dita 1,941, 16:55

u prvih nekoliko

Anastazis
Anastazis Dita 1,941, 17:31

Ima mene nema vote!!hahaha

CHRISTIANE.F
CHRISTIANE.F Dita 1,941, 17:42

🙂

adidas1993
adidas1993 Dita 1,941, 21:19

vidi i mene u shoutovima hahahaha...ozbiljno je ima ko dijelove od traktora i trazim bubrege maloljetnica uvezenih iz albanije 😃

vuksamotnjak
vuksamotnjak Dita 1,942, 01:47

v o7

Georgian Queen
Georgian Queen Dita 1,942, 03:39

Stopedesetosmi!

andaHR
andaHR Dita 1,942, 03:41

hahahahahahaa ovo od dubrovnika 1919 najace hahahaha o7

Tom Tomasic
Tom Tomasic Dita 1,942, 03:48

Punoljetni - mislim osamnaesti...

ultragudra
ultragudra Dita 1,942, 03:57

uvijek zadnji!

srdant
srdant Dita 1,942, 04:30

ide tuzba za copyright : |

Daria89
Daria89 Dita 1,942, 04:54

😘*

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.