Ambienti on/off

Join the new world

 

You want to do what?

Dita 1,799, 06:55 E Publikuar në USA Kanada nga Ralph Kline


Sure, attack orders don't always make sense, but really,

what in this game does?
 

Komentet

The-Comedian
The-Comedian Dita 1,799, 07:02

If we don't follow those orders, we'll have to answer to the Coca-Cola company.

PimpDollaz
PimpDollaz Dita 1,799, 07:51

oh shi- we going to war with the Ruskies again?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.