Ambienti on/off

Join the new world

 

You guys

Dita 1,899, 08:11 E Publikuar në Ireland Irlanda nga Digitsss
 

Komentet

MR. HANK SCORPIO
MR. HANK SCORPIO Dita 1,899, 08:17

From your shout I was excited about a detailed analysis 🙁

Damhnaic
Damhnaic Dita 1,899, 08:21

From your shout I was excited about a major bitching article

Viktor Kurgan
Viktor Kurgan Dita 1,899, 08:21

Short and truthfull......

Damhnaic
Damhnaic Dita 1,899, 08:21

And I'm happy to be my former mentor second subscription 😛

Lord Scego
Lord Scego Dita 1,899, 08:24

this is crap !

James Keiller
James Keiller Dita 1,899, 10:42

Subbed. /grumble /mutter

Raven Anarcho
Raven Anarcho Dita 1,899, 10:50

votado

Winston Hope Smith
Winston Hope Smith Dita 1,899, 15:53

voted subbed

I like cartoons 😃

Grainne Ni Mhaille
Grainne Ni Mhaille Dita 1,900, 02:54

Yeah lads, get down off the crosses, the wood is needed.

King Trito Fisher
King Trito Fisher Dita 2,763, 12:33

voted

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.