Ambienti on/off

Join the new world

 

WTF !!! se viene se viene

Dita 1,915, 11:41 E Publikuar në Uruguay Kuba nga Imperiuss
Estimados ciudadanos y ciudadanas, hace meses que estoy retirado del multeo.

En estas horas las hordas enemigas aprovechando eso y que enzo no tenia ganas de votar porque era tarde, tovearon al querido PEU.


No pensaba volver al multeo , pero el PEU no se mancha, mojaron la oreja y ahora el Parva y la bestia quedaran chiquitos al lado de lo que se viene

la bestia se desperto
 

Komentet

setermino
setermino Dita 1,915, 11:44

Pole :3

JoacoRColl
JoacoRColl Dita 1,915, 11:44

Pole vieja

JoacoRColl
JoacoRColl Dita 1,915, 11:44

Tripole

eUruguayo2
eUruguayo2 Dita 1,915, 11:47

Pole 3

Imperiuss
Imperiuss Dita 1,915, 11:47

4to lugar ?

Imperiuss
Imperiuss Dita 1,915, 11:47

a no 5to 😞

Rolote
Rolote Dita 1,915, 11:52

SALUDO DE PIE EL RETORNO DE LA BESTIA!

Imperiuss
Imperiuss Dita 1,915, 11:57

jaja el que toveo el peu estara festejando , pero no sabe lo que desperto , si se entera , se mata

lAlexxl
lAlexxl Dita 1,915, 12:06

Votado.

Aguante Larralde
Aguante Larralde Dita 1,915, 16:15

Walter Trae Facturas

lgnacio
lgnacio Dita 1,915, 18:23

Listo, ¡Fue Baneado!

Atilio Garcia
Atilio Garcia Dita 1,916, 08:25

Tan todos pasados, especialmente maxicasas que aparte está lleno de oro

setermino
setermino Dita 1,916, 17:25

wtf XDDDDD

Atilio Garcia
Atilio Garcia Dita 1,917, 07:04

jaja

jmanya
jmanya Dita 1,916, 09:58

/me huele a hannibal baneado

metal reloaded
metal reloaded Dita 1,916, 20:07

votado!!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.