Ambienti on/off

Join the new world

 

WTF?!

Dita 1,976, 02:41 E Publikuar në Croatia Kroacia nga Zdravko Mamic co
I ne,ne pucah jutros u niti jednoj bitci osim u Apulii!

Btw, CIVILI SRETAN VAM RODENDAN!!
 

Komentet

ultragudra
ultragudra Dita 1,976, 02:45

welcome to ereBUGlik

Goran L
Goran L Dita 1,976, 03:24

to su te bugovite skriptice....

torca sibenik
torca sibenik Dita 1,976, 04:55

udaraš tako snažno da toga nisi ni svejsna xD

Kokolo53
Kokolo53 Dita 1,976, 05:10

jako kasni sa ispisom, meni nakon 23 minute upisali DO, stajao na 18 , a ispucal 25 🙂
poslije je upisal i uzel dnevnu nagradu 🙂

joca1974
joca1974 Dita 1,976, 05:11

Buggy, buggy where are you?

AlenJax
AlenJax Dita 1,977, 05:13

scary movie

igorigirSB
igorigirSB Dita 1,977, 12:11

a i vi svaku sitnicu vidite...

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.