Ambienti on/off

Join the new world

 

Working out what to do next

Dita 1,899, 04:07 E Publikuar në Australia Australia nga Lord TJ

Things I've done in eRepublik and likely won't ever do again..

Senator
Deputy Speaker
Speaker
Minister
Deputy Prime Minister


CP candidate (sort of)

Campaigner
Party President


Soldier
MU QM
MU Captain


Radio host

Inspector General .. whoop back up

Hmm .. possibility. Fits in well as an extension of the adjudication role of Speaker.

Might be alright I guess?

 

Komentet

Aussiee Bloke
Aussiee Bloke Dita 1,899, 04:56

How about you write a good article for once!

supereviloverlord
supereviloverlord Dita 1,899, 04:58

Roboa just wrote a good comment for once!

Aussiee Bloke
Aussiee Bloke Dita 1,899, 04:58

Lol

Lord TJ
Lord TJ Dita 1,899, 04:59

I have, but a waste of effort for so little in return. Propaganda and desire get more votes in eRepublik than anything I can offer.

Arfman
Arfman Dita 1,899, 12:49

You might like this role.

alimilano
alimilano Dita 1,899, 16:54

You can change a name.....for 50 gold?

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,899, 17:09

Leopards cannot change their spots.

Lord TJ
Lord TJ Dita 1,900, 02:01

Louise I was elected Speaker three times and twice was in an highly polarised Congress. I've proven my impartiality when it's needed.

Icetek
Icetek Dita 1,900, 22:43

TJ why you even feel the need to reply to her. All she knows is what others tell her. She is like the mini-me of Larni. She cute and gullible.

James Rellori
James Rellori Dita 1,901, 01:43

Well, At least Icetek admits your cute darling.

Lord TJ
Lord TJ Dita 1,901, 04:20

YOU'RE * You're bad, Rellori.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.