Ambienti on/off

Join the new world

 

Winners of the "Idea" Contest + 2 styles.

Dita 1,845, 12:54 E Publikuar në Japan Republika e Kinës (Tajvan) nga Koragi

Ok, so the winners of the "Idea" Contest are Sir Robin Ibz and Lucifel. Sir Robin Ibz came up with the idea to add anime's to my articles and Lucifel came up with the idea to add "Did you know" to my articles in which i talk about random cool facts of Japan. So my idea is that on one day i will have a anime day and then the next a Did you know day and go back to back with these for awhile, So a sneak peak of tomorrows article since its gonna be a anime day and the anime is Shiki!Tomorrow i will be giving a review and rating of Shiki, also in the comments i would like for people to give me animes that i can review and rate(Im open to all anime types).
And as always vote, comment, and subscribe for more!.

 

Komentet

Oraizan
Oraizan Dita 1,845, 12:57

I'm excited to see your articles!

Kinjiro Tachibana
Kinjiro Tachibana Dita 1,845, 13:04

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/31532590.jpg lol jk.

Nice job you are doing with the news. Good luck again

Lucifel
Lucifel Dita 1,845, 13:06

Also about anime: be sure to add death note, code geass, Scryed, claymore, trigun

As for your articles i'll subscribe the newspaper and be sure to read some new and exciting articles.

Greatly voted.

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,845, 15:25

Yez!

Zodiarque
Zodiarque Dita 1,845, 15:26

Sekaiichi hatsukoi ^^ But it is indeed a challeng !

Fuyumi
Fuyumi Dita 1,845, 20:01

^ lol

Dio Arachna
Dio Arachna Dita 1,846, 02:29

^^ lol x2

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,846, 04:05

Good luck, waiting for some interesting and good anime reviews ( especially of Death Note and Code Geass ).

xTheTravelerx
xTheTravelerx Dita 1,846, 04:56

well sticking with manga would be a smarter idea than anime , preferably cuz mangas tell the pure story without fillers and stuff...

oh yeah and also you should review Berserk , Super robot wars OG DW , Tengen Toppa Gurren Lagann , and maybe 07Ghost

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.