Ambienti on/off

Join the new world

 

will be back

Dita 1,899, 06:59 E Publikuar në India India nga Nagaraj Suraj

hello mighty eIndians .due to heavy work i was unable to post the DQ .now i have settled and will start my DQ within couple of days ..


anyone having puzzles can help me by sending their questions ..your questions will be posted on behalf of you by me

and surely i will give you some reward if you help me out....nagaraj


 

Komentet

Ind1anMartyr
Ind1anMartyr Dita 1,899, 07:14

welcome back nagaraj! o/

Lonqu
Lonqu Dita 1,899, 08:34

o7

Hem Sharma
Hem Sharma Dita 1,899, 13:00

\0/

Dranze R
Dranze R Dita 1,900, 03:23

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.