Ambienti on/off

Join the new world

 

Why we love Malaysia

Dita 1,826, 05:45 E Publikuar në Malaysia Malajzia nga JUJAI23

Sememangnya bangsa Melayu sejak sedari dulu terkenal dengan kepintaran dan kebijaksanaan di dalam di dalam setiap aspek dan bidang. Melayu amat terkenal dengan kesopanan dan kesusilaannya sehingga ianya dijadikan sebagai rukun Negara yang ke 5 tanahair kita ini. Jika dapat diertikan dan ditafsirkan bahawa kesemua bait-bait Rukun Negara yang tercipta adalah lambang sifat jati bangsa Melayu yang amat teguh. Maka dengan itulah muncullah ini!!!kenapa ini terjadi? #TanyaNajib

 

Komentet

mhifzan
mhifzan Dita 1,826, 06:56

pertamax , v + s 07

Cornflique II
Cornflique II Dita 1,826, 20:22

peningkatan harga getah yang mendadak menyebabkan warga malaysia semakin hari semakin rapat bergetah.

JUJAI23
JUJAI23 Dita 1,826, 20:33

iklan yang merosakkan hubungan rumah tangga.. do you really married because of hers Tuuuuut?

MiVEX
MiVEX Dita 1,826, 21:15

Halal ke ni?

Hajariyan X2
Hajariyan X2 Dita 1,827, 00:51

JUJAI23
JUJAI23 Dita 1,827, 03:43

Arianfar here.. macam dulu - dulu

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.