Ambienti on/off

Join the new world

 

Why I don't like Spain...

Dita 1,900, 19:42 E Publikuar në Brazil Kili nga CAT Prophet


When you speak SPAIN, I imagine...And I dislike it!
Nothing more.


CAT Prophet, paciente
Centro Psiquiátrico eRepublik
Maceió, 2 de Fevereiro de 2013
 

Komentet

Kongha CAT
Kongha CAT Dita 1,900, 19:44

CATMAXXX

Hallas CAT
Hallas CAT Dita 1,900, 19:46

CATMAXXX

e-XallaX
e-XallaX Dita 1,900, 19:46

Hein? Huahauhauahua

Albacetenis
Albacetenis Dita 1,900, 19:50

hahaha, loool , ok I won't wear this

Rex Megathunder
Rex Megathunder Dita 1,900, 19:51

pq voc^e faiz içu?

CAT Prophet
CAT Prophet Dita 1,900, 19:54

@Albacetenis what a hell that guy is wearing??! kkkk

Albacetenis
Albacetenis Dita 1,900, 20:03

ofc that's our clothes on Friday night (very elegant)...I'm not sure but i think that is a male flamenco outfits. If you don't know what's flamenco, is a style of music and dance that is typical of Andalusia...so only artists wear it..

Dennisv2
Dennisv2 Dita 1,900, 20:15

EDEN PROPAGANDA... zzzzz

Yuri_Jivago
Yuri_Jivago Dita 1,900, 20:16

FLAMENCO PROPAGANDA!

Public Enemy 2
Public Enemy 2 Dita 1,900, 20:53

Locomia haha

MAO CAT
MAO CAT Dita 1,900, 20:59

CATMAXXX

Rona1d
Rona1d Dita 1,901, 23:12

Good, do you want an award for this?

teXou
teXou Dita 1,901, 01:05

CATMAxXx

Major Andrews
Major Andrews Dita 1,901, 03:12

CATMAXXXXXXXXX
HAIL CATALUNHA
HAIL BARCELONA
FAIL REAL MADRID
FAIL SPAIN

raphaelgm
raphaelgm Dita 1,901, 03:18

kkkkkkkkkkkkkk

"Spain, go home!"
"Home? What is this?" - said a spaniard, after Brazil erase them.

huahahahahahahaha

Hallas CAT
Hallas CAT Dita 1,901, 04:46

HAIL FLAMENGO!

AngelluS CAT
AngelluS CAT Dita 1,901, 06:59

aahhahaah

MaverickMAX
MaverickMAX Dita 1,901, 08:42

Pena que vc não tenha um ponto de vista concreto para argumentar.

Espero que melhore logo.

Master.Allan
Master.Allan Dita 1,901, 08:47

Masoq?

@Mav leve na zueira ¬¬

CAT Prophet
CAT Prophet Dita 1,901, 08:51

Eu não preciso de um... sou nada nesse jogo.
Deixo os pontos de vista para os que pensam ser alguma coisa.

H U L K
H U L K Dita 1,901, 08:55

CATMAXXX

Claudio Torch
Claudio Torch Dita 1,901, 09:09

CATMAXXXX

Greywacke
Greywacke Dita 1,901, 13:08

So.... did you take a look at the outfit of a samba dancer?

CAT Prophet
CAT Prophet Dita 1,901, 13:38

male, female or shemale samba outfit? kkkkk
Female is très jolie!

Shi0N De Aries
Shi0N De Aries Dita 1,901, 16:02

If Flamenco was good, it would be called FLAMENGO.

megacarnage
megacarnage Dita 1,901, 18:47

CATMAXXXXXXXXX
HAIL CATALUNHA
HAIL BARCELONA
FAIL REAL MADRID
FAIL SPAIN

+1000

ICHIGOcs
ICHIGOcs Dita 1,902, 06:37

españa fail

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.