Ambienti on/off

Join the new world

 

Where is Eden??? Problem?

Dita 1,877, 08:37 E Publikuar në Chile Kili nga Judoka7
Day 1877, where is EDEN?
GRECIA


COLOMBIA

BOLIVIA


And the last EDEN leaves (Las ultimas ojas del arbol de Eden)

TURQUIA

CROATIA

ARGENTINA

RUMANIA


 

Komentet

Edreams Chile
Edreams Chile Dita 1,877, 09:08

pole

Megabull
Megabull Dita 1,877, 09:10

jajajajaja

Benzo Diazepino
Benzo Diazepino Dita 1,877, 09:10

kjjkhwjkhwajkawjaw kjawhjkahjkaw nice one xD

NO CARRIER
NO CARRIER Dita 1,877, 09:11

Nice. :- ))

James Ramz
James Ramz Dita 1,877, 09:11

bronze :3

Felllix
Felllix Dita 1,877, 09:12

xD

v+s

The Selfish Gene
The Selfish Gene Dita 1,877, 09:12

AHHAHAAHHA V + S !!!!

AlexFran
AlexFran Dita 1,877, 09:14

xD

cen1
cen1 Dita 1,877, 09:14

VVVVVVVVVVV

p0luks
p0luks Dita 1,877, 09:15

hahaha

RAPHS0N
RAPHS0N Dita 1,877, 09:15

XD

o7

Admiral  PAC
Admiral PAC Dita 1,877, 09:16

lol

G4zSkynet
G4zSkynet Dita 1,877, 09:17

XD

GeneraI Maximus
GeneraI Maximus Dita 1,877, 09:17

Nice one dude.. xD

VOTADO ! xD

Sleep is for the weak
Sleep is for the weak Dita 1,877, 09:18

Croatian pic is p boss tbh

Ivanherbec
Ivanherbec Dita 1,877, 09:18

jajajaja!

Tabithi
Tabithi Dita 1,877, 09:18

xD

DrekStark
DrekStark Dita 1,877, 09:18

bueeena xD

CSKABG
CSKABG Dita 1,877, 09:19

о/

Coyolxauhqui V
Coyolxauhqui V Dita 1,877, 09:20

Winter Trimming... but I don't think this tree survives the winter.
V

JOJIN TODOPODEROSO
JOJIN TODOPODEROSO Dita 1,877, 09:20

xD o/

guigod
guigod Dita 1,877, 09:21

o/

Ibarrai
Ibarrai Dita 1,877, 09:22

V! xD
jajajajaja

Saludos desde eParaguay! o/

JAVA
JAVA Dita 1,877, 09:23

o7

R2D1
R2D1 Dita 1,877, 09:26

v+ xddd

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Dita 1,877, 09:27

prc eden ?

the_patriotBG
the_patriotBG Dita 1,877, 09:27

ha ha 🙂

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Dita 1,877, 09:28

nice

Granate1
Granate1 Dita 1,877, 09:28

jajaja

ma zi yar
ma zi yar Dita 1,877, 09:29

DANl1640
DANl1640 Dita 1,877, 09:29

reported!

brikabrikatashakbudalababaluga

eMacedon
eMacedon Dita 1,877, 09:32

LOOOOOOOOLLLLL !!!

HerrPisco
HerrPisco Dita 1,877, 09:32

Hahaha buenisimo!

Saludos desde Paraguay O>

Purko78
Purko78 Dita 1,877, 09:35

XAXAXAXA EPIC RUMANIA !! 😃 😃 😃 😃

DrKaban
DrKaban Dita 1,877, 09:35

jojojojo

ARMIN EL VIAJERO
ARMIN EL VIAJERO Dita 1,877, 09:38

solo falta el vecino!
poda con los che!

OgnH
OgnH Dita 1,877, 09:42

Genial!!! votadísimo!!!

Gavra Munja
Gavra Munja Dita 1,877, 09:42

trololo

Fibonacci
Fibonacci Dita 1,877, 09:46

07

Sztandar
Sztandar Dita 1,877, 09:56

Perfect pic for Croatia o/

NueveOcho
NueveOcho Dita 1,877, 09:59

hahahaha The Cryatian pic is SOOOOOOOO accurate XD

vans1993
vans1993 Dita 1,877, 09:59

we forgot CHINA they're alife

stoxi
stoxi Dita 1,877, 09:59

Croatian picture rulz xD

Rona1d
Rona1d Dita 1,877, 10:00

nice

SEP II
SEP II Dita 1,877, 10:05

hehehe

dimzaaa
dimzaaa Dita 1,877, 10:13

PRC

Lev Hesse
Lev Hesse Dita 1,877, 10:15

o7

SebsRV
SebsRV Dita 1,877, 10:20

lol
Voted

AricaChile
AricaChile Dita 1,877, 10:34

true story 🙂

o/

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.