Ambienti on/off

Join the new world

 

What I've seen the past 3 days

Dita 1,899, 01:16 E Publikuar në Australia Australia nga Lord TJ

I've seen people up to their waist in flood water trying to save their livelihood..

I've seen elderly people taken to hospital because their power is down and they can't use their medical devices..

I've seen the land we're due to start building our aquatic centre on, have the aquatic centre provided from above minus the concrete and façade ..

I've seen people and enemies spewing garbage at me at my lowest point when I was in political life, walk beside me saying, "we're with you mate"..

I've seen sports fields my children have played on barely visible by the tops of their goal posts..

I've seen fights in supermarkets over the last loaf of bread and the last bottle of milk..

I've seen politicians shoulder-to-shoulder with locals, with no shoes, in flood waters getting food to isolated communities..

I've seen roads I played on as a child torn up like broken lego blocks..


In the last few days I have seen it all. 

Komentet

Daenerys Stormborn Targaryen
Daenerys Stormborn Targaryen Dita 1,899, 03:01

Queenslander!

venja
venja Dita 1,899, 05:53

Ahhhhhh Queensland. Droughts one day ... floods the next.

Ahhhh the serenity .....

Nicky3Fingers
Nicky3Fingers Dita 1,899, 07:22

hope everyone out there is doing ok....i remember when we had a flood where i live and Al Gore came out in cowboy boots *facepalm*

Arfman
Arfman Dita 1,900, 01:09

Hail Queenslander o/

witherd1
witherd1 Dita 1,900, 03:31

QUEENSLANDER!!

Mack Craft
Mack Craft Dita 1,900, 04:07

\o/ QUEENSLANDER!!!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.