Ambienti on/off

Join the new world

 

What have I missed?

Dita 1,830, 23:14 E Publikuar në Japan Japonia nga darlosworld

Well I'm back from a long break away from ERepublik and it seems like some changes have taken place. Not only with the system as a whole, but ... I'm in the People's Republic of China? When did that happen?

Ok folks, please fill me in on what's happened since ... ages ago.

 

Komentet

Natsu Natsumee
Natsu Natsumee Dita 1,830, 01:04

After conquering almost every nation on eRepublik. It got boring and so we gave every region (even ours) back to every country.

Fuyumi
Fuyumi Dita 1,830, 02:08

^ thats a good one

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,830, 02:38

LOL

Zodiarque
Zodiarque Dita 1,830, 11:44

^^ +1 Natsu-san

Welcome back

darlosworld
darlosworld Dita 1,830, 16:04

We must have become very generous, lol.

Minami Saki
Minami Saki Dita 1,831, 08:40

Republic of China (Taiwan) took most of our land!
But this was because eJapan's president was stupid and begin the war.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.