Ambienti on/off

Join the new world

 

What about "thanks"?

Dita 1,947, 15:58 E Publikuar në Australia Zelanda e Re nga Snyderr

What expression do you prefer?

1. Thanks a lot
2. Thanks very much
3. Many thanks
4. None with "thanks", only with "thank you"

 

Komentet

infin
infin Dita 1,947, 16:13

Just thanks

roboz
roboz Dita 1,947, 21:26

Thank you

An Idiot Abroad
An Idiot Abroad Dita 1,947, 23:18

Cheers

Tim_Holtz
Tim_Holtz Dita 1,948, 01:16

cheers

kerna96
kerna96 Dita 1,948, 02:50

cheers

Aussiee Bloke
Aussiee Bloke Dita 1,948, 04:15

cheers mate

Binda33
Binda33 Dita 1,948, 07:25

thanks muchly

NewtonSG
NewtonSG Dita 1,949, 06:42

"It's about bloody time."

It's my personal favourite. I thought it deserves a mention.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.