Ambienti on/off

Join the new world

 

What's this? [A new economy module for sale]

Dita 1,904, 11:45 E Publikuar në United Kingdom Britania e Madhe nga T White II
Please shout:

A new economy module for sale
BUY BUY BUY BUY BUY BUY BUY

http://tinyurl.com/alosrgd
 

Komentet

Major Lee Hung
Major Lee Hung Dita 1,904, 11:55

5 years, you're too generous in your expectations of eRepublik!

FightAndProduce
FightAndProduce Dita 1,904, 12:12

Looks good,how do I get the beta?

Emergy Maxfell
Emergy Maxfell Dita 1,904, 15:24

The beta won't be available for three years!

I'd put a smiley face on that last sentence, but eRepublik won't let us smile in comments.

yakass
yakass Dita 1,904, 16:41

ahahahhahaahahaahahaa xD

Xaeleam
Xaeleam Dita 1,905, 00:21

Safari!

Alesis Bonte
Alesis Bonte Dita 1,906, 01:46

v

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.