Ambienti on/off

Join the new world

 

Weapons and Food

Dita 1,786, 04:39 E Publikuar në Egypt Kuba nga costalsina

Precios orientativos, los voy actualizando. Precio exacto por privado
(Approximate prices, I'll update. Exact price by private)

Weapons:
Q1: 0.85
Q2: 1.10
Q3: 2.60
Q4: 4.90
Q5: 7.10
Q6: 8.99
Q7: 22.99

*Rocket pack (x10): 485
*Rocket pack (x25): 1212

Food:
Q1: 0.04
Q2: 0.05
Q3: 0.07
Q4: 0.11
Q5: 0.29
Q6: 0.43
Q7: 0.99

 

Komentet

Karnitx
Karnitx Dita 1,786, 07:35

V!

Lady ita
Lady ita Dita 1,786, 08:20

V

Negra Hipolita
Negra Hipolita Dita 1,787, 11:48

like I didnt see that on the marketplace..
flooding unwanted data..

Beorin
Beorin Dita 1,787, 14:14

What is this article purpose ? We aren't so lazy we can't click on marketplace

Damn you people work with me !

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.