Ambienti on/off

Join the new world

 

WE ARE VERY SORRY ROMPER!

Dita 1,654, 12:46 E Publikuar në Serbia Kroacia nga StrideR 83


 

Komentet

BalkanBoyRasan
BalkanBoyRasan Dita 1,654, 12:48

Prvi!!
o>

vyku
vyku Dita 1,654, 12:50

trololo but nice o/

Kherehabath
Kherehabath Dita 1,654, 12:50

😃

o/

BODA90
BODA90 Dita 1,654, 12:50

o/

Jasha Stomper II
Jasha Stomper II Dita 1,654, 12:50

meni se nesto javlja...

IgorMilic7
IgorMilic7 Dita 1,654, 12:50

ROMPER NIJE RASNO GOVEDOOO
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU O7

dulebrdja
dulebrdja Dita 1,654, 12:51

dzaba 50 milki kad smo bolji 😃

Chemik89
Chemik89 Dita 1,654, 12:51

nice ^^

Ranthura
Ranthura Dita 1,654, 12:52

go to bank Romper
uuu
it's closed? what a shame

dobro dosli ale zamkli

bozimano dorks
bozimano dorks Dita 1,654, 12:53

soryyyyy hahaha sceš u neriljano

krzosu
krzosu Dita 1,654, 12:54

😃

ScottGraw
ScottGraw Dita 1,654, 12:55

Сад није прошло кмечање које сам радо слуШао у некаквим прошлим временима.

Heljpppppppp bozzzzzzzzniaaaaaaaaaa pljizzzzzzzzzz !

petarster
petarster Dita 1,654, 12:58

ahahha romper is bot

SlobodanK0
SlobodanK0 Dita 1,654, 13:00

ROMPER NIJE RASNO GOVEDOOO
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU O7

Amroth Targaryen
Amroth Targaryen Dita 1,654, 13:02

xD

thelanelim
thelanelim Dita 1,654, 13:09

\o/

banovan007
banovan007 Dita 1,654, 13:11

ROMPER NIJE RASNO GOVEDOOO
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU O7

rtdimitrov
rtdimitrov Dita 1,654, 13:16

v+s


smrt za turkolovera

bmarke011
bmarke011 Dita 1,654, 13:28

PRC Romper!

SerbiaLovesJapan
SerbiaLovesJapan Dita 1,654, 13:33

Ви ар вери сори мистер Ломпел 🙁

Coma 23
Coma 23 Dita 1,654, 13:43

ROMPER NIJE RASNO GOVEDOOO
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU O7

Bolorg Brat Bole
Bolorg Brat Bole Dita 1,654, 13:49

SPUCAH OKO 2MIL - UZE 3 TP MEDAL - OSTADOSE MI 4 BAZUKE OD 68 - VREDELO JE - BRCKO JE SRPSKO

Ralle72
Ralle72 Dita 1,654, 13:59

ROMPER NIJE RASNO GOVEDOOO
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

danijelkg
danijelkg Dita 1,654, 14:05

sory : (
: P

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Dita 1,654, 15:06

ah, treason?

lordVega
lordVega Dita 1,654, 15:34

samo hrabro momcad ups mislim braco XD

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.