Ambienti on/off

Join the new world

 

Vote for Ahmed A.M

Dita 1,903, 03:34 E Publikuar në Egypt Egjipti nga Saif1942

Why should you vote for Ahmed A.M
first he is an Egyptian which means that he cares about Egypt unlike the Catalans
Second he is one of the people who are trying to save Egypt from the Catalans the Croats and the Bulgarians(Military Occupation)
Third he is a Congress member in the Egyptian Block(Bulk) in the Congress
Vote for Ahmed A.M the only Egyptian in the Presidential Elections of eEgypt

 

Komentet

ahha31
ahha31 Dita 1,903, 05:09

Ahmed's nomination for that party demanded freedom of Croats and others not Barcelona second traitor to Egypt

Naboal
Naboal Dita 1,903, 05:53

Ignorance everywhere.

Ali Gual
Ali Gual Dita 1,903, 07:16

Ahmed AE is corrupt, don't trust him.

hamada khattab
hamada khattab Dita 1,903, 07:30

@Ali Gual
بص يا حبيبى شايف البحر اللى هناك ده
اشرب منه

Ahmed A.M
Ahmed A.M Dita 1,903, 13:19

v

Xesq
Xesq Dita 1,903, 16:19

Veig que ens odieu eh....

Ahmed A.M
Ahmed A.M Dita 1,903, 16:36

شكرا يا سيف ع المقال وياريت محدش يرد ع البهايم الاجانب

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.