Ambienti on/off

Join the new world

 

VELIKA NOVOGODISNJA PODELA! (ZAVRSENA)

Dita 1,867, 13:25 E Publikuar në Serbia Serbia nga mice017


Zdravo drugari, Vitezovi Reda Zmaja su resili da naprave podelu za novu godinu za sve gradjane ove nase napacene drzave..

Deli se leba, svako ko da VOTE , SUB, SHOUT I ISPUNI OVU FORMU
http://goo.gl/cRJMp
dobija 250 q2 hrane..
Broj vota i suba obavezno staviti u kom!

VITEZOVI VAM ZELE SRECNU NOVU GODINU!!!podela ce biti izvrsena u novoj godini. 🙂 o/

za shout:
VELIKA NOVOGODISNJA PODELA!
http://www.erepublik.com/en/article/velika-novogodisnja-podela--2184982/1/20
 

Komentet

ArTuR KnIgHt
ArTuR KnIgHt Dita 1,867, 13:34

v3, s312, shout

aero73
aero73 Dita 1,867, 13:34

v4 old sub

VDomestik
VDomestik Dita 1,867, 13:35

v5 s313 sh

Bigie Nubins
Bigie Nubins Dita 1,867, 13:37

v6 s314

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Dita 1,867, 13:42

v8 sub od ranije
shout !!

Lee the Rebel
Lee the Rebel Dita 1,867, 13:48

8 vote sub od ranije shout

tdi radio
tdi radio Dita 1,867, 13:52

podrska !

Ivdza gej
Ivdza gej Dita 1,867, 14:04

v13 Sub stari,ide Shout!

Pilot7
Pilot7 Dita 1,867, 14:05

v12 s stari.

Djura Bor
Djura Bor Dita 1,867, 14:06

v15 sub od ranije

Imperator.ST
Imperator.ST Dita 1,867, 14:06

v14
s317

Kibo 78
Kibo 78 Dita 1,867, 14:38

O7

ivanmzv
ivanmzv Dita 1,867, 14:39

v18 s 318

Dulenceeee
Dulenceeee Dita 1,867, 14:41

v + s i shout NE TREBA NISTA

Stefan4BGD
Stefan4BGD Dita 1,867, 14:47

v23+old sub+shout

EDMONDTOT
EDMONDTOT Dita 1,867, 14:54

v24 s320

Revoir
Revoir Dita 1,867, 15:04

v 27, sub 321 + shout +ispunjen formular

dragomir79
dragomir79 Dita 1,867, 15:07

V 28 S 322
shout
ispunjen formular

AleksandaR01072009
AleksandaR01072009 Dita 1,867, 15:11

29 323

Milos 1389
Milos 1389 Dita 1,867, 15:16

Napacena nije,ali nasa jeste,bar eSrbija! o/
Glas 30,pretplata 324 + razglas

HijeneBeograd
HijeneBeograd Dita 1,867, 15:19

31/325

igor pop 1505
igor pop 1505 Dita 1,867, 15:54

32/326

Hektorsilni
Hektorsilni Dita 1,867, 16:23

v 33 s 326

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,867, 16:31

34. vote, ostalo imas 🙂

arija2
arija2 Dita 1,867, 17:05

v35,s327,shout

Don  Machak
Don Machak Dita 1,867, 17:31

v 37 sub 328

TheMarko
TheMarko Dita 1,867, 17:36

v38 s329

d 23
d 23 Dita 1,867, 17:55

v39, sub od ranije, sh
HVALA

Marcus Attilius
Marcus Attilius Dita 1,867, 17:55

40/330

NsStevan
NsStevan Dita 1,867, 19:02

v42 sub 331

Dusan Car Silni
Dusan Car Silni Dita 1,867, 20:24

v43 s332

opetijaovde
opetijaovde Dita 1,867, 22:31

v44 s334

prostokreten
prostokreten Dita 1,868, 23:19

v45s335

Drozan
Drozan Dita 1,868, 23:33

v46 s 335 +sh o7

Silni NS
Silni NS Dita 1,868, 00:01

V47
S336
Shout

serijski samoubica
serijski samoubica Dita 1,868, 00:19

v48, s337, shout

ZucaEnimal
ZucaEnimal Dita 1,868, 00:22

v49 s338

toninho1983
toninho1983 Dita 1,868, 00:27

v50 s old

DedaMilen
DedaMilen Dita 1,868, 01:22

v51 s339 shout

jahac mustanga
jahac mustanga Dita 1,868, 02:06

idemo vitezovi O7

Rich Piana
Rich Piana Dita 1,868, 02:07

v54 s341 + shout

FlameBoy3
FlameBoy3 Dita 1,868, 02:08

v55, sub 342

Atletikus
Atletikus Dita 1,868, 02:09

v56 s343

ALENBGD3
ALENBGD3 Dita 1,868, 02:29

s344/v57

nicked011
nicked011 Dita 1,868, 02:37

v58 s345

peez1996
peez1996 Dita 1,868, 02:43

v59 s 346 o7

BeIi Vuk
BeIi Vuk Dita 1,868, 02:45

v 60 s 347

NaskoBg
NaskoBg Dita 1,868, 02:53

v61 s348+ shout

Revolucionarbgd
Revolucionarbgd Dita 1,868, 03:00

v62+sub349+shout

Knez resavski vojvoda
Knez resavski vojvoda Dita 1,868, 03:05

v63 sub350+shout

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.