Ambienti on/off

Join the new world

 

Uvodna riječ

Dita 1,976, 08:49 E Publikuar në Croatia Kroacia nga Cpt. Jakov MlinarevicHrvatski jezik

Dragi čitatelji, pred vama je --Slobodna Hrvatska--, nove novine koje su pokrenute za sve one koji vole povijesne tematike i koji se žele usput i dobro zabaviti... --Slobodna Hrvatska-- će obrađivati teme iz ePovijesti i one prave (Iz pravog života).I unaprijed vam hvala što ste me počastili svojom prisutnošću.

Cpt. Jakov Mlinarevic

English language

Dear readers, in front of you is --Slobodna Hrvatska--, new newspapers who are started for all those eCitizens who love history themes and to have fun while reading it of course they will also learning something new 🙂 ...--Slobodna Hrvatska-- will write about themes from eHistory and from real history (from real life).And thanks in advance for honoring me with you audience.

Cpt. Jakov Mlinarevic
 

Komentet

I Takashi I
I Takashi I Dita 1,976, 09:04

evo v+s

Obersoldat
Obersoldat Dita 1,976, 16:26

Evo i od mene vote i sub. : )

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.