Ambienti on/off

Join the new world

 

Unite the Country

Dita 1,844, 21:10 E Publikuar në South Africa Bolivia nga atrawall

There has been a lot of arguing, slander, petty quarrels and I think I even saw Kiwifire21 giving Seisan a noogie in the corner.

This must stop. We need PEACE in this country.

As Vice President, I have decided that there is only one man who can solve this:


Badger06The way he can unite the country in PEACE:


MORTAL KOMBAT

I hope he is up to the challenge. I know I am... (Cracks Knuckles)

 

Komentet

Had3z
Had3z Dita 1,844, 22:10

up in the sky! Its a bird no its a plain no its a badger! Run!!!

Lord Elrond Hubbard
Lord Elrond Hubbard Dita 1,845, 01:08

Bring on the lashings.

Vroteier9
Vroteier9 Dita 1,845, 08:12

The stach is back and better than ever

Badger06
Badger06 Dita 1,845, 08:26

Kicks away the rotting corpse of nick jones and steps up to take on the challenge !

Watch this space ...

Alfredo The Sauce
Alfredo The Sauce Dita 1,845, 10:02

Stach vs. Badger

GO

Léon Reno
Léon Reno Dita 1,845, 13:55

Funny.

Don Vin
Don Vin Dita 1,845, 14:33

lol

Seisan
Seisan Dita 1,845, 20:04

I'll kill everyone.

25darknite
25darknite Dita 1,846, 01:07

voted

kuckuck
kuckuck Dita 1,846, 02:15

V!

Badger06
Badger06 Dita 1,846, 03:46

Click below to put your name in the hat for the 2nd eSA Mortal Kombat Tournament.
http://www.erepublik.com/en/article/2nd-esa-mortal-kombat-kombat-tournament-applications-2172072/1/20

Wacky368
Wacky368 Dita 1,846, 05:58

lol

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.