Ambienti on/off

Join the new world

 

Un an eRepublik!

Dita 1,829, 23:49 E Publikuar në Croatia Rumania nga AnotherDeadCitizen
Ieri 21.11.2012 a fost eZiua mea!!!!
A trecut un an cu bune, cu rele ... asa ca vreau sa multumesc public tuturor care mi-au fost in preajma.
In primul rand multumesc Unitatii Militare Cruciatii in care ma eDezvolt!
Multumesc prietenilor din joc, cu unii fiind prieten si in RL dupa acest an eRepublikan, datorita lor jocul a fost mult mai atractiv.
Multumesc Unitatii Militare Templierii in care m-am eNascut si in care am eCrescut!

Pentru domnisoare/doamne :

Baietii isi aleg de aici :


Multumesc tuturor!

o7 Cruciatii
o7 Templierii

Cu respect,
okty 

Komentet

AlenJax
AlenJax Dita 1,829, 23:59

o>

The.Special
The.Special Dita 1,829, 00:01

o7

italianul
italianul Dita 1,829, 00:02

o7

sebasrb
sebasrb Dita 1,829, 00:26

o7

Runge Kutta
Runge Kutta Dita 1,829, 00:31

o7

funky_ribar
funky_ribar Dita 1,829, 01:36

v/s

TITUSS
TITUSS Dita 1,829, 05:19

o7

Equimanthorn
Equimanthorn Dita 1,829, 07:46

0\

Ple001
Ple001 Dita 1,829, 07:48

o>

Cruciatu
Cruciatu Dita 1,829, 08:29

Heineken ???

cristian_p_1
cristian_p_1 Dita 1,829, 08:30

o7

Mad Spider
Mad Spider Dita 1,829, 08:59

La Multi eAni, vedea-te-as GOW !!!

Adi344
Adi344 Dita 1,829, 11:36

La multi ani !!!

dragoschamp
dragoschamp Dita 1,829, 13:02

o7 si LA MULTI ANI!!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.