Ambienti on/off

Join the new world

 

Turn of the Days

Dita 1,900, 20:07 E Publikuar në Canada Kanada nga Corrigan Brown

Well my friends, we're at another turning point turn of the century passing of 100 days.

I feel no different.

Happy day 1900 everyone.

That is all.

 

Komentet

Mann551
Mann551 Dita 1,901, 06:04

To think, that's another.... oh what's the use anymore...

First!

TheBurningMan
TheBurningMan Dita 1,902, 10:39

*looks around*
Game still isn't fixed.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.