Ambienti on/off

Join the new world

 

Trip around the world - REPUBLIC OF MOLDOVA

Dita 1,913, 11:16 E Publikuar në Republic of Moldova Rumania nga Sisk
Cause i feel like this game has little to offer at this moment i`ve started a new jurney around the eWorld.
I will remain in a country until:
I gain 1 Battle Hero medal on their side. OR I organize 1 contest for all citiziens .
Fourth stop Republic of Moldova, Chisinau region of Republic of Moldova.
My request was accepted by Mentalist de Bucovina member of Planeta Moldova
Va multumesc foarte mult pentru că mi-ati dat cetățenia țării dumneavoastră. Vă doresc toate cele bune în lume.
i won a battle hero medal

Third stop Austria, Carinthia region of Austria.
My request was accepted by LarsUlrich87 member of Osterreich Independence Party
Vielen Dank, dass sie mir die Staatsbürgerschaft ihres Landes verliehen haben. Ich wünsche ihnen alles Gute in der Welt.
Contest Made : Easy comment CONSTEST - AUSTRIA
Second stop Slovenia, Abruzzo region of Italy under Slovenian occupation since day 1529.
My request was accepted by Sa1nts member of Slovenska Komunisticna Partija
Najlepša hvala, ker ste mi dali državljanstvo svoje države. Želim vam vse najboljše na svetu.
i won a battle hero medal

My first stop will be in Turkey , Plovdin region of Bulgaria under Turkey occupation since day 1899.
My request was accepted by ArslanbekSultanbekov member of Turkiye Yukselis Partisi
Teşekkürler bana ülkenin vatandaşı olmama izin verdiğin için sürü ve ben dünyadaki tüm iyi dilek
i won a battle hero medal

Linkz :
Media Modul Project
 

Komentet

MDreams
MDreams Dita 1,913, 11:22

Very nice! Good luck!

eDanutz13
eDanutz13 Dita 1,913, 11:30

...go go go

ardei9
ardei9 Dita 1,913, 11:42

welcome

Mikael Kanto
Mikael Kanto Dita 1,913, 13:39

Welcome!

MisteriousMan
MisteriousMan Dita 1,913, 15:39

Welcome

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie Dita 1,913, 16:44

Bine ai venit 🙂

Andreica1989
Andreica1989 Dita 1,913, 22:42

Bine te-am gasit si pe meleagurile noastre 😉

Bullterier
Bullterier Dita 1,914, 03:12

nice

Tinkutza
Tinkutza Dita 1,914, 03:48

Bun venit! : )

Alegretto
Alegretto Dita 1,914, 05:54

Super!!

Tamas Vlad
Tamas Vlad Dita 1,914, 11:07

succes in campania personala... o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.