Ambienti on/off

Join the new world

 

They can't fix it!

Dita 1,900, 08:22 E Publikuar në Croatia Izraeli nga Lorcema


Media Idea doesn't agree with the pay-per-vote/sub system. I love the press module, please, do not destroy it. So please, vote, subscribe and share!
Media Idea no está de acuerdo con los sistemas de pagar o suscribirse por dinero. Me encanta el módulo de prensa, no lo destruyamos. Por favor, votá, suscribite y compartilo!

Day 1900 of the new world - eRepublik HQs

Later, same day...
 

Komentet

Lorcema
Lorcema Dita 1,900, 08:28

FIX ECONOMY
FIX ECONOMY
FIX ECONOMY
FIX ECONOMY
erepublik.com/en/article/2204705/1/20

Sushuki
Sushuki Dita 1,900, 08:32

V+S ♥ ^^

ArslanbekSultanbekov
ArslanbekSultanbekov Dita 1,900, 08:33

pirinç

Pablo Rojas Lara
Pablo Rojas Lara Dita 1,900, 08:33

remove manager!
remove manager!
remove manager!
remove manager!
remove manager!
remove manager!
remove manager!

Kaniballos
Kaniballos Dita 1,900, 08:34

Pablo that would be the end of non paying players...

Lorcema
Lorcema Dita 1,900, 08:35

@AntimonCro: probably tits...

NEWENKO
NEWENKO Dita 1,900, 09:13

FIX ECONOMY !!!
FIX ECONOMY !!!
FIX ECONOMY !!!

CHAIN SHOUT!
http://prntscr.com/r6th7

Hadrian X
Hadrian X Dita 1,900, 13:16

Greatest. Article. Ever.

Luznodamas
Luznodamas Dita 1,900, 13:22

Votadisimo!

Tiamati
Tiamati Dita 1,900, 13:50

Removing WaM will not happen; it is too embedded within the economy to be viable at this stage.

That said; there are two things I can think of which *would* improve the economy.

1) create a new medal for using 30 rockets similar to top fighter status; this would improve the value of q1-q6 weaponry.

2) restore the 24hr virtual day pertaining to work and work only; no studying or training time back in v2 which would normalize the manufacturing output of the global eRep economy.

Master Darth Vader
Master Darth Vader Dita 1,900, 13:51

FIX ECONOMY !!!
FIX ECONOMY !!!
FIX ECONOMY !!!

fingerguns
fingerguns Dita 1,900, 13:51

NO! FIX IT NOW!!!

Stef40
Stef40 Dita 1,900, 13:52

hilarious xD

Archfeldspar
Archfeldspar Dita 1,900, 14:13

FIX ECONOMY IV
FIX ECONOMY IV
FIX ECONOMY IV
also, put back worldwide newspapers; hell, bring back V1, players did not leave V1. This is not V1.

Tim_Holtz
Tim_Holtz Dita 1,900, 14:18

agreed with Archfeldspar

bring back v1 xD

Kemal Ergenekon
Kemal Ergenekon Dita 1,900, 14:29

I can't send tickets ^ ________________ ^

Candor
Candor Dita 1,900, 14:50

Hey, it;s working fine for the company. eRep's makin' da moneez, oh ya!

GermanK
GermanK Dita 1,900, 18:20

VotePolePositico

DraimAlexander
DraimAlexander Dita 1,900, 21:12

+1

Guille Roger
Guille Roger Dita 1,906, 03:43

Y si le mandamos a Caballo para ver si arregla la economía? Tal vez hace una convertibilidad 1 ARS = 1 GOLD y nos salvamos todos! Jejee.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.