Ambienti on/off

Join the new world

 

The Swiss Guards Thank You for Your Donations

Dita 1,899, 11:02 E Publikuar në Switzerland Zvicra nga Rican

.? Do you remember when I was shouting:

"If each of my friends donated 1 gold
I would be able to upgrade our MU's weapon factory"

THE SWISS GUARDS
(sorry, it's the best pic i could find 🙁 )


Well I seem to have a lot of friends !
Because we collected 275 gold ! ! !
AMAZING !

So we were able to upgrade our Q6 factory to a Q7 tank factory.
The cost was 247 gold and we had enough to purchase another Rubber Raw Materials Company as well.

We want to publicly thank our good friends:

Naluteniot
Rik Daphnee
Imxotep
trukork
Thomas Keesman
Fronte Anarchico eItaliano
O.M.I.D.TM
ikacar
micutzu
Ibarrai
Slirus
badastor
Dragos1976
Thedillpickl
Kramoule
SgtChewy
eCreno
eSmash
Kliment E. Voroshilov
Lotus Black
penguin4512
DeViLu
Kramoule
Berengar
spqr roma
Maileene
vukio
Alexander Walen
paul proteus
Daree II
George Armstrong Custer
Archein von Drakenov
dyplomata z krakowa
Berengar
Zengdorus Krin
Belo Horizontee
Civil Anarchy
Hunter4Life123
Mary Chan
MadelineJoshua
Josh Whitehead
jver1207
SymonSaysJump
Gnilraps
Castell militarista
The Swiss Guards Thank You
and I Thank You

Rican


.

 

Komentet

Rican
Rican Dita 1,899, 11:04

THANK YOU ALL !!!!

Kliment E. Voroshilov
Kliment E. Voroshilov Dita 1,899, 11:19

Everything for better Switzerland!!!

Rican
Rican Dita 2,343, 12:19

wish you were here

Rik Daphnee
Rik Daphnee Dita 1,899, 11:35

Swiss Guard o7

Thomas Keesman
Thomas Keesman Dita 1,899, 11:38

All for a free eCH!!!

so when do you try out the "if every friend contributed TWO gold ..."? try me.

trukork
trukork Dita 1,899, 11:47

yay <o/

Big Boby
Big Boby Dita 1,899, 13:49

When did you upgrade your company?
Yesterday/today, when there was no sale for company upgrade? fuck logic.

Paul Proteus
Paul Proteus Dita 1,899, 14:27

Hail Switzerland, Hail Rican, Hail Swiss Guard o/

Rican
Rican Dita 1,899, 15:40

no System.... ofc i did it at the last "limited time offer".
Like Paul, I'm smarter than the average bear.
: P

Fay Bloomwood
Fay Bloomwood Dita 1,899, 15:59

Hail Swiss o7

Slirus II
Slirus II Dita 1,899, 16:12

good to see that big things can happen with little efford by each person! 😃

Lotus Black
Lotus Black Dita 1,899, 16:32

Yaay \o/

@System ccc : P

Trogdorthetroll100
Trogdorthetroll100 Dita 1,899, 16:38

o/

George Armstrong Custer
George Armstrong Custer Dita 1,899, 17:27

as founder and first Commander of the Swiss Guard... you'd get my last dollar if you needed it.

Hunter4Life123
Hunter4Life123 Dita 1,899, 17:32

Yay! : )

Mary Chan
Mary Chan Dita 1,899, 19:04

~hyuu~

\o/

(;

Ibarrai
Ibarrai Dita 1,899, 21:28

V!
Hail Switzerland! Always with you 🙂

Saludos desde eParaguay! o/

Daree II
Daree II Dita 1,899, 22:54

o7

Dragos1976
Dragos1976 Dita 1,900, 23:22

For nothing Rican.. o7

Damon Mortis
Damon Mortis Dita 1,900, 00:10

Swiss Guard, ever in my heart o7

O.M.I.D.TM
O.M.I.D.TM Dita 1,900, 02:22

o7

Kaad
Kaad Dita 1,900, 08:20

Nice!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.