Ambienti on/off

Join the new world

 

The Rednecks are coming (back)!

Dita 1,976, 06:49 E Publikuar në USA Britania e Madhe nga Wilson Field

Rebels have been sighted in Baja-California, a shade of the old Mexico. People have been bringing knives to our American soil gunfight, but we ask every able body to join the Kitchen war!

http://www.erepublik.com/en/wars/show/31639

 

Komentet

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.