Ambienti on/off

Join the new world

 

The high prices

Dita 1,995, 07:45 E Publikuar në Singapore Kroacia nga Singapore Warrior
I have looked the prices in singapore and the other countires.
but our prices is very high? the other countries are cheaper then us
why is the economic situation is so bad in our country?
 

Komentet

Singapore Warrior
Singapore Warrior Dita 1,995, 07:46

this is my first article so ım sorry for the mistakes
😁)

bunicutza TT
bunicutza TT Dita 1,995, 09:00

We need regions and bonuses! Let's take them! Invade China, my Singaporean brothers! No fear!

warlordss1
warlordss1 Dita 1,997, 06:53

read

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.