Ambienti on/off

Join the new world

 

The day has come!

Dita 1,825, 10:45 E Publikuar në Belgium Belgjika nga Kylero


Aldous the Meek Day

Join me in the first ever Aldous the Meek Day celebration and honor a true eBelgian hero!

Awaiting his prophetic return...

KyleroArticles about Aldous the Meek:
They call him, Aldous the Meek
Aldous the Meek: The Parable
The Zamiatinist Revolutionary Republic of eBelgium

Fight for Aldous: Zamiatinist Revolutionary Army
 

Komentet

A Vegan
A Vegan Dita 1,825, 15:21

amen!

MaryamQ
MaryamQ Dita 1,825, 22:01

Hail Aldous!

Duke of Flanders
Duke of Flanders Dita 1,826, 01:06

When I read the title I thought you would reveal the notorious multi, but aldous-day is even better!!

Olv007
Olv007 Dita 1,826, 04:28

Nice legs Kylero ^^

JdlF
JdlF Dita 1,826, 06:07

Hail aldous! I would desesperatly become a beerist! Take me to the heaven lake of beer!

tommot
tommot Dita 1,826, 06:11

Whoohoooo.... double celebration. : )

Cotarius
Cotarius Dita 1,826, 22:21

Hail Aldous

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.