Ambienti on/off

Join the new world

 

TEM | eDay 1904 | Lapland

Dita 1,904, 21:07 E Publikuar në Estonia Estonia nga The Estonian MilitaryHääletage seda artiklit, et see jõuaks kõigi eestimaalasteni!

KAITSEMINISTEERIUMI PRIORITEEDID:

LaplandSõdime Kolumbia eest!


Rohkem infot olukorra kohta saad #kaitsevagi kanalist.
For more information please visit #kaitsevagi channel.Loe sõdimisõpetust siit:

Hääletage seda artiklit, et see jõuaks kõigi eestimaalasteni![/i
 

Komentet

Erksos
Erksos Dita 1,904, 21:27

Liitlased ka teavad, et mitte sõdida?

Margooni
Margooni Dita 1,905, 01:41

Kas poleks RW-s ka mõistlik soomlaste poolel lasta, sest me ei taha ju seda regiooni ka?

Viskaja
Viskaja Dita 1,905, 02:23

Mina küll tahan.

Tarvax
Tarvax Dita 1,905, 03:57

Hea aeg oleks sõlmida rahu

kjork
kjork Dita 1,905, 07:43

southerni võib hoida hetkel.

kjork
kjork Dita 1,905, 07:48

alumiiniumi pärast just.

Margooni
Margooni Dita 1,905, 09:37

miks Kolumbia eest vaja sõdida?

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.