Ambienti on/off

Join the new world

 

SWIDAH - Food Giveaway [18.11.2012]

Dita 1,825, 02:50 E Publikuar në Switzerland Bullgaria nga chukcha

For more information regarding the project, please click the image above.

Hello Switzerland \o/

Requirements
-Vote the article
-Swiss citizenship

Comment the article and get food equal to 2000 healthAdditional Information

It will be great if you add members to your friend list in order to communicate faster. Friend request can be completed in few seconds and it can save us valuable time. For all information or help you can contact me via IGM message

This is everything for now. We will keep you in touch with every single change. o/

SWIDAH Members:Psihihihi,chuckha,hoffman12
 

Komentet

Valeviko
Valeviko Dita 1,825, 02:57

v2/old

LegiiKG
LegiiKG Dita 1,825, 02:57

o7

ikacar
ikacar Dita 1,825, 02:59

o7

Fronte Anarchico eItaliano
Fronte Anarchico eItaliano Dita 1,825, 04:11

< o / Go go go!

mungos032
mungos032 Dita 1,825, 05:46

v

sucwright
sucwright Dita 1,825, 06:26

8/old

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,825, 08:11

19 vot ciudadania Argentina 🙁

Damon Salvat0re
Damon Salvat0re Dita 1,825, 09:34

v
s

Grag78
Grag78 Dita 1,825, 11:10

Vote

VESTITEL
VESTITEL Dita 1,825, 12:37

o7

Trogdorthetroll100
Trogdorthetroll100 Dita 1,825, 17:27

o/

Alexandre Walen
Alexandre Walen Dita 1,825, 17:34

o7

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,825, 17:41

no discriminations . I NEED FOOD¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

xxCloveR333xx
xxCloveR333xx Dita 1,826, 23:30

o/

MadelineJoshua
MadelineJoshua Dita 1,826, 08:02

voted

Hunter4Life123
Hunter4Life123 Dita 1,826, 20:18

thx

enpassant
enpassant Dita 1,827, 23:04

o7

OVERLORD44
OVERLORD44 Dita 1,827, 01:40

thx

KlausD
KlausD Dita 1,827, 02:40

v32

prostokreten
prostokreten Dita 1,827, 06:41

v33

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.