Ambienti on/off

Join the new world

 

SWIDAH - Food Giveaway [04.02.2013]

Dita 1,903, 04:52 E Publikuar në Switzerland Bullgaria nga chukcha

For more information regarding the project, please click the image above.

Hello Switzerland \o/

Requirements
-Vote the article
-Swiss citizenship

Comment the article and get food equal to 4800 healthAdditional Information

It will be great if you add members to your friend list in order to communicate faster. Friend request can be completed in few seconds and it can save us valuable time. For all information or help you can contact me via IGM message

This is everything for now. We will keep you in touch with every single change. o/

SWIDAH Members:chuckha,hoffman12

 

Komentet

Fredegonde
Fredegonde Dita 1,903, 05:43

Merci

Benjamin Willems
Benjamin Willems Dita 1,903, 05:52

o7

eSmash
eSmash Dita 1,903, 08:06

o7

VESTITEL
VESTITEL Dita 1,903, 11:17

o7

Bilioner
Bilioner Dita 1,903, 11:36

Vote 09

Grag78
Grag78 Dita 1,903, 12:07

vote

sgtchewy
sgtchewy Dita 1,903, 15:48

v

JHUNTER
JHUNTER Dita 1,903, 18:29

vote 12

Thomas Keesman
Thomas Keesman Dita 1,903, 20:47

vote 13. subbed a long time ago. as always, keep up the great work.

ikacar
ikacar Dita 1,904, 23:37

o7

enpassant
enpassant Dita 1,904, 23:47

o7

sucwright
sucwright Dita 1,904, 09:46

18/old sub

TheLlamaMan
TheLlamaMan Dita 1,904, 14:58

v

Xtermintaus
Xtermintaus Dita 1,905, 00:53

voted

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.