Ambienti on/off

Join the new world

 

Sushi Neko Senshuken

Dita 1,928, 12:34 E Publikuar në Japan Republika e Kinës (Tajvan) nga Kitsune Usureki
The Great Purrade Tournament!
In order to enter the competition you have to be an eJapanese citizen, must be level 20+ and have to play the game, and make a screenshot at the end of level 20, like this :You may comment the link of your uploaded screenshot under the article. The deadline is 12:00 16th of March (eRep Time). The winner who will has the highest high score will earn 250 JPY!

Good luck :3
Kitsune Usureki
Day 1,928 of the New World
くろにしび


Do not forget to vote and subscribe for further news!
 

Komentet

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,928, 12:49

Gonna try. Screenshoot in MP or comments? Time limit?

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,928, 12:52

Edited and added the necessary informations. Thank you for the helping comment :3

Dio Arachna
Dio Arachna Dita 1,928, 12:54

cuuute~ ( ^ - ^ )

Natsu Natsumee
Natsu Natsumee Dita 1,929, 23:52

good idea, but instead of giving 250jpy you could give nothing or 1000 😛

Kitsune Usureki
Kitsune Usureki Dita 1,929, 01:00

It is a first try of a simple game tournament. If you would not be satisfied with 250 JPY for taking part of the fun, then don't :3

Myung Kei
Myung Kei Dita 1,929, 00:06

1,592,000...

So close.

ardishabutaro
ardishabutaro Dita 1,929, 05:34

I am not a good gamer.
Passing the 1st level is like pain in the ass

what a pathetic.
so, only vote. i cannot post my score TT__TT

klimenta
klimenta Dita 1,929, 06:42

1.585.625!!! i gonna kill myself!! 😃 hehehhe

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.