Ambienti on/off

Join the new world

 

Sub for Sub

Dita 1,899, 02:15 E Publikuar në China Singapori nga Rafy Angelo

◄ VOTE and SUBSCRIBE ▲


1) Subscribe to my newspaper
and leave your sub number and newspaper link in comments
I will subscribe back

2) Subscribe to the newspapers you see at comments,
and write them in PM your subscribe number


Good Luck

Regards, Rafy Angelo.

 

Komentet

calvin123
calvin123 Dita 1,899, 02:16

V2 沙 發~~~

calvin123
calvin123 Dita 1,899, 02:17

s139

schich
schich Dita 1,899, 02:56

vot si sub, sanatatee !

JohnnyC.DeppII
JohnnyC.DeppII Dita 1,899, 05:10

v8 s143

krabinier.new
krabinier.new Dita 1,899, 06:27

v10 s144
sa nu ma uiti cand imi fac si eu unul 😁

Tora-chan
Tora-chan Dita 1,899, 09:35

V12, sub146

larrasian
larrasian Dita 1,899, 10:08

v13 s147

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.