Ambienti on/off

Join the new world

 

So faltam 6

Dita 1,914, 12:25 E Publikuar në Portugal Portugalia nga xSpeedKill

Apos a conquista esta noite de Lisboa apenas ficam a faltar 6 regioes para Portugal voltar a ser independente

Your text to link here...

 

Komentet

joao97
joao97 Dita 1,914, 13:18

YOUR TEXT LINK HERE

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.